Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

| Zaterdag 3 t/m zaterdag 10 juni 2023 |

De Auvergne, een plek waar we eerder geweest zijn. Een heerlijke villa boven op de berg met, vanuit het zwembad, een prachtig uitzicht over de Auvergne en op de Puy de Dome in de verte.

We gaan ervoor de omgeving ook vanuit de lucht te verkennen, met een parapente over het mooie heuvellandschap. Vanuit het gehucht “La Brousse” midden in het grootste natuurpark in de regio, zijn er ook genoeg andere dingen te ondernemen. Van de typische Franse markten tot een bezoekje aan de thermische bronnen in Vichy. En verder is er uiteraard genoeg anders leuks te doen en te verzinnen.

We verblijven in de aangepaste woning “Gites la différence” met vier slaapkamers waarvan twee met elk twee hoog/laag bedden en een aangepaste badkamer. In de woonkamer met keuken en het ruime terras kunnen we behalve ons eten klaarmaken ook heerlijk spelletjes doen en wegdromen bij de prachtige zonsondergangen.
We vertrekken zaterdagochtend 3 juni vroeg vanaf Utrecht met onze ‘eigen’ bus en komen zaterdagavond 10 juni weer terug.

De prijs voor deze week bedraagt € 1495,-

Let op: Er is een maximum gewicht van 70 kg voor het parapenten, i.v.m. de verzekering.

Heb jij zin om de Auvergne vanuit de lucht te bekijken en houd je van Frankrijk? Schrijf dan vanaf nu online in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email