Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

| Donderdag 12 t/m donderdag 19 oktober 2023 |

Ja, je leest het goed, Griekenland! Ook De Hinkelaar verlegt haar grenzen. Na een vlucht van zo’n 3 uur arriveren we op Griekse bodem.

We verblijven met een groep van ongeveer 12 personen in het rolstoeltoegankelijke, dus goed aangepaste hotel Villa Sevasti. Dit hotel is gelegen in het pittoreske gebied Pieria en is omringd door wijngaarden en olijfplantages. Met op de achtergrond de Olympus, die groots en trots tot hoog aan de hemel rijkt. Een schitterende locatie en deze keer inclusief ontbijt, lunch en diner. We verblijven op vier juniorsuites, met drie personen per suite.

Het is een plaats om helemaal tot rust te komen, Villa Sevasti heeft namelijk op korte afstand een toegankelijk privéstrand aan de azuurblauwe zee. Maar, er is ook genoeg actiefs te doen, bijvoorbeeld in de prachtige natuur of naar allerlei historische bezienswaardigheden. We kunnen onderdelen van de Griekse cultuur ontdekken en genieten van het heerlijke eten en goede Griekse wijn. Een bezoek aan Thessaloniki, de op een na grootste stad van Griekenland, behoort ook tot de mogelijkheden.

De prijs voor deze reis is € 2200.- Hier is alleen handbagage bij inbegrepen, ruimbagage is optioneel bij te boeken. Ga jij mee grenzen verleggen, word jij enthousiast van een vliegavontuur en het ontdekken van Mount Olympus, de Griekse cultuur en natuur? Schrijf je dan vanaf nu in

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email