Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

| Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2023 |

Texel, het grootste waddeneiland. Voor De Hinkelaar is dit mooie stukje Nederland a perfect place to be

Er is voor ons een mogelijkheid om met een sportvliegtuig een rondvlucht van 30 minuten boven Texel en een stukje Waddenzee te maken. Maar in plaats daarvan kan jij er ook voor kiezen om een Tandem Skydive (duo-parachutesprong) te maken. Hiervoor geldt een extra eigen bijdrage van €150.- En weet: niets moet natuurlijk, alles mag! 

Gedurende deze midweek gaan we ook met een boot de Waddenzee op om zeehonden te bekijken.

Daarnaast biedt deze vakantiereis naar Texel nog meer dan genoeg ruimte om spontaan op pad te gaan voor een wandeling op het strand of in het bos, dan wel in een van de leuke dorpjes te bezoeken en een terrasje te pakken.

Wij verblijven met een groep van ongeveer 20 personen in het Tesselhuus, een volledig aangepaste accommodatie in De Koog. Vlakbij strand, zee en het bos.

De prijs voor deze reis bedraagt € 650.- Trekken onze plannen voor een midweek Texel jou aan? Schrijf je dan vanaf nu online in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email