Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

| Vrijdag 7 juli t/m maandag 10 juli 2023 |

Texel, het grootste waddeneiland en slechts 20 minuten varen vanaf Den Helder. Voor De Hinkelaar is dit mooie stukje Nederland voor dit lange weekend the place to be

Wat dacht je van de mogelijkheid om met een sportvliegtuig een rondvlucht van 15 minuten boven Texel te maken.

Maar wie wil kan in plaats daarvan kiezen om een Tandem Skydive (duo-parachutesprong) te maken. Hiervoor geldt een extra eigen bijdrage van €150,- En weet: niets moet natuurlijk, alles mag!

Uiteraard hebben we geen glazen bol om het weer te kunnen voorspellen, maar zoals altijd gaan we uit van het positieve. Zo willen we natuurlijk een dag lekker op het strand doorbrengen, met gebruik van strandrolstoelen, zwemmen in de zee, Suppen en nog veel meer.

Wij verblijven voor drie nachten, met een groep van ongeveer 20 personen, in het Tesselhuus, een volledig aangepaste accommodatie in De Koog. Vlakbij strand, zee en het bos.

De prijs voor deze reis bedraagt € 570.- Heb jij ook zin in een stranddag en wil jij Texel van boven af bewonderen? Schrijf je dan vanaf nu online in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email