Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

| Vrijdag 19 t/m maandag 22 mei 2023 |

Zeeland is zee, strand en leuke plaatsjes. Voor De Hinkelaar betekent dat enkele dagen gezelligheid, uitwaaien, lekker eten en natuurlijk grensverleggend bezig zijn. 

Zo gaan wij ons bij de juiste weersomstandigheden wagen aan het soaren, een vorm van Paragliding met behulp van wind en hoge duinen. Ook gaan we een mooie tocht maken langs de kust met 2CV’s, oftewel eendjes! 

Daarnaast is er ruimte voor een eigen invulling van de tijd, zoals het wandelen door de mooie natuur en het bezoeken van gezellige plaatsjes.

Wij verblijven in Het Hooge Huis, een prachtige en toegankelijke accommodatie in het dorpje Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland. We verblijven daar met een groep van ongeveer 20 personen. Er zijn geen hulpmiddelen zoals hoog/laag bedden, toilet en douche stoelen standaard aanwezig. Heb je deze hulpmiddelen nodig? Dan vragen we jou dat via je zorgverzekering te regelen. Dekt jouw zorgverzekering de huur van de hulpmiddelen niet? Laat het dan geen belemmering zijn en laat het ons weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

De prijs voor deze reis bedraagt € 580.- Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en lijkt het jou tof om te soaren en Zeeland te ontdekken? Schrijf je dan vanaf nu in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email