De nieuwe activiteiten van 2024 staan inmiddels online! Bedankt voor jullie geduld!

Hieronder zie je een kort overzicht met de aankomende activiteiten;

Inhoud

Week in Piera, Griekenland

| Zondag 26 mei t/m zaterdag 1 juni 2024| – VOL

Na het succes van afgelopen oktober organiseert De Hinkelaar opnieuw een reis naar Piëria in Griekenland. Het belooft weer een veelzijdig avontuur te worden. Villa Sevasti heeft op korte afstand een toegankelijk privé strand aan de azuurblauwe zee, waar je helemaal tot rust kunt komen. Maar er is ook genoeg actiefs te doen, zoals een buggytocht door het Griekse landschap of een leuke nautische uitdaging. We kunnen onderdelen van de Griekse cultuur ontdekken, zoals leuke stadjes en/of een klooster en genieten van het heerlijke eten en goede Griekse wijn.

Week cruisen door Noorwegen in juni

| Zaterdag 22 t/m zaterdag 29 juni 2024 | – VOL

We gaan met die Hinkelaar aan boord voor een cruise naar de magische Noorse fjorden. Met een groep van 12 personen verblijven we in aangepaste hutten en stoppen we in Eidfjord, Alesund, Skjolden en Farsund. We verkennen deze schilderachtige Noorse dorpjes en ontdekken de wateren van de fjorden met een zogeheten ‘RIB boat’ (gemotoriseerde rubberen boot) of per kano.

Week in Lignac, Frankrijk

| Zaterdag 29 juni t/m zaterdag 6 juli 2024 |– VOL

Wilde je ook altijd al eens kamperen in Frankrijk? Dat gaan we doen! Op een volledig aangepaste camping slapen we in een toegankelijke safaritent. Naast het opsnuiven van de Franse natuur en cultuur, zijn er nog voldoende andere mogelijkheden te bedenken. De te ondernemen activiteiten liggen nog niet vast en kunnen ter plekke bepaald worden met de groep. Sowieso kan er gezwommen worden in het verwarmde zwembad op de camping. We kunnen bijvoorbeeld ook gaan kajakken een rivier. Maar ook met een zogeheten treinfiets over een oud spoor langs middeleeuwse plaatsjes fietsen.

Week cruisen door Noorwegen in juli

| Zaterdag 20 t/m zaterdag 27 juli | – VOL

We gaan met die Hinkelaar aan boord voor een cruise naar de magische Noorse fjorden. Met een groep van 12 personen verblijven we in aangepaste hutten en stoppen we in Farsund, Eidfjord, Sandnes en Skjolden. We verkennen deze schilderachtige Noorse dorpjes en ontdekken de wateren van de fjorden met een zogeheten ‘RIB boat’ (gemotoriseerde rubberen boot) of per kano.

Lang weekend Ameland

| Vrijdag 13 t/m maandag 16 september 2024|

Wat dacht je van blokarten en powerkiten op het strand, of meevaren met een boot van de KNRM? Of zwemmen in zee? Gewoon zonnen kan natuurlijk ook! Een weekend lang gaan we op Ameland genieten van zee, strand, wind en hopelijk ook zon. We ondernemen in ieder geval wel grensverleggende activiteiten! We verblijven in de volledig aangepaste accommodatie De Zilte Wind.

Lang weekend Zeeland

| Vrijdag 4 t/m maandag 7 oktober 2024 |

In Zeeland kunnen wij zweefvliegen, uiteraard alleen bij de juiste weersomstandigheden. Ook gaan we een mooie tocht maken langs de kust met Eendjes (Citroën 2CV). In het dorpje Ouwerkerk op Schouwen-Duiveland verblijven wij in Het Hooge Huis, een prachtige en toegankelijke accommodatie.

 

De inschrijvingsprocedure gaat het als volgt:

  • Na de publicatie van de reizen kan er gelijk ingeschreven worden. De inschrijving kan rechtstreeks via onze website. Alle inschrijvingen vóór       29 december 2023 worden als gelijktijdig binnengekomen beschouwd.

  • Wil je graag meerdere reizen mee, meld je dan voor elke reis afzonderlijk aan. Wil je graag één of meer reizen mee maar heb je geen voorkeur voor bijvoorbeeld het Zeeland of Frankrijk, vul dit dan in op het inschrijfformulier bij ‘Wil je nog wat kwijt’ (G). Ook als je een tweede keuze hebt, laat het ons dan op deze manier weten. Dit helpt ons om de reizen zo goed mogelijk in te delen en maakt de kans groter dat je mee kunt.

  • Wij zullen na 29 december gaan kijken hoe we de plekjes het beste kunnen verdelen en hoe we tot een goede groepssamenstelling komen. Daarna berichten we jullie zo snel mogelijk.

Inschrijven voor een reis

 1. Ga naar de inschrijfpagina >
  a) Pagina met activiteiten
  b) Inschrijfpagina
 2. Vul je gegevens in
 3. Selecteer activiteit
 4. Vul het inschrijfformulier in
  a) Deze is te downloaden op de inschrijfpagina
 5. Verstuur de inschrijving

 1.  

 1.  

 1.  

 1.