Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Wat dacht je van powerkiten op het strand, of blokarten, een kampvuur, zwemmen in zee, of……gewoon lekker zonnen? Lijkt je dat wel wat? We gaan van zaterdag 21 tot en met zaterdag 28 augustus 2021 naar het adembenemende Ameland! En daar kunnen we al deze activiteiten en nog veel meer gaan beleven.

Een week lang genieten van zon, zee, strand en grensverleggende activiteiten! Wat wil een mens nog meer? Met een groep van ongeveer 20 personen verblijven wij in de volledig aangepaste accommodatie De Zilte Wind.

De prijs voor deze heerlijke week is €850,- per persoon*.

Heb jij zin in een heerlijke week op Ameland en wil jij dit avontuur aangaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in! *We gaan er hierbij vanuit dat je een OV-begeleiders pas hebt. Heb je deze (nog) niet, dan kun je hem aanvragen op https://argonaut.nl/regeling-ov-begeleiderskaart/ Zonder deze pas komt er €16,- bij de prijs op.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email