Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Van zaterdag 11 t/m zaterdag 18 september 2021 verblijven wij in de prachtige Franse streek de Auvergne (ca. 900km rijden vanaf Utrecht). Tijdens deze grensverleggende week verblijven we met een groep van maximaal 10 personen in Gites la Différence. Dit vakantiehuis is voorzien van alle benodigde aanpassingen en heeft een verwarmd zwembad waar we onbeperkt gebruik van kunnen maken.

Opstaan doen we samen met de heerlijk warme najaarszon en we kunnen dineren op de veranda met de ondergaande zon. Samen met onze Franse instructeurs zullen we, mits het weer meewerkt, van de Puy de Dôme gaan parapenten. Even helemaal vrij samen met jouw instructeur als vogels in de lucht. Naast deze activiteit zijn er voldoende dagen over om de omgeving te verkennen per eigen bus of wandelend. Ook het bezoeken van een markt of stad behoort tot de mogelijkheden.

We zullen veel als groep op pad zijn, omdat we vanuit onze accommodatie meestal een stukje moeten rijden naar de activiteiten in de omgeving. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

De kosten voor deze week bedragen €1035,- euro p.p.

Houd jij van Franse wijn, stokbrood en ‘la vie en France’ en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email