Word vrijwilliger

Wij zoeken vrijwilligers!

Tijdens al onze activiteiten zijn vrijwilligers nodig om de activiteiten voor deelnemers mogelijk te maken. Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om je handen uit de mouwen te steken? 

Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten als in het huishouden gedurende de reis.

Begeleiders en deelnemers vormen samen één groep. Ook voor jou is het vakantie en iedereen mag hiervan genieten.

We vragen van vrijwilligers een eigen bijdrage voor vervoer, verblijf en eten.

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Hinke. Dit kan zowel per e‑mail als telefonisch (zie de pagina contact).

Donaties kunt u overmaken op rekeningnummer:
NL 31 INGB 0008 6390 58
t.n.v. Stichting De Hinkelaar

Onze sponsoren:

  • Vicair
  • Handicare
  • Klinimed
  • Gites La Différence
  • Taxi Nuis
  • Chalet OLINGA
  • T-shirt wereld
  • Plasbossinade

 

U kunt altijd contact opnemen met Paul Ram, onze penningmeester. Dit kan per e‑mail of telefonisch, zie pagina contact.

Word donateur

Onze programma’s zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Extra kosten zoals bijvoorbeeld een aangepaste rolstoelbus en vrijwilligers zorgen voor een groot prijsverschil tussen regulier aanbod en voor mensen met een beperking. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar. De Hinkelaar doet haar uiterste best om de meerkosten niet aan de deelnemers door te berekenen.

Stichting de Hinkelaar heeft geen winstoogmerk en is volledig transparant. We zullen de financiën van elk boekjaar openbaar publiceren. Bestuursleden (en vrijwilligers) ontvangen geen loon of andere vergoeding. Wanneer zij meegaan met een activiteit betalen zij de eigen kosten.

 

Zonder donateurs en sponsoring kunnen wij deze grensverleggende activiteiten niet mogelijk maken!