Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Even een bericht van mij: Chantal. Ik weet niet hoe ik dit bericht moet beginnen dus ik val maar direct met de deur in huis: ik ga per 1 januari 2022 stoppen als bestuurslid van stichting de Hinkelaar. Vanaf de oprichting van de stichting in 2018, en eigenlijk ook daarvoor, heb ik mij samen met Hinke, Paul en Lisette ingezet om de stichting zo goed mogelijk te maken en zo veel mogelijk grenzen te verleggen. Dit heb ik altijd met veel plezier en enthousiasme gedaan. Graag zou ik dit nog heel lang doen, maar het leven gaat door en er zit maar 24 uur in een dag. En deze 24 uur per dag zijn dan ook de reden dat ik heb besloten om te stoppen als bestuurslid. Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat er steeds meer andere zaken prioriteit kregen wat ervoor zorgde dat mijn werkzaamheden voor de Hinkelaar steeds moeilijker hun weg konden vinden; er was simpelweg geen tijd en energie meer voor. Hoe graag ik ook wil, momenteel kan ik de stichting niet de tijd en aandacht geven die het verdient. Ik heb er het volledige vertrouwen in dat Hinke, Paul en Lisette ook de komende jaren de stichting het unieke karakter kunnen geven dat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Natuurlijk verdwijn ik niet helemaal en ga ik de komende jaren zeker een aantal keer mee als vrijwilliger! Voor nu wil ik iedereen bedanken die ik heb mogen ontmoeten op onze grensverleggende activiteiten. Het enthousiasme, het doorzettingsvermogen en de inzet is aanstekelijk. Ook mijn grenzen zijn afgelopen jaren verlegd, zowel door de activiteiten als door mijn rol als bestuurslid. In het bijzonder zeg ik bedankt tegen Hinke, Paul en Lisette. Zonder jullie hadden we deze prachtige stichting niet kunnen brengen waar hij nu is en heb ik meer van mijzelf mogen leren kennen. Liefs Chantal.