Samen kom je veel verder dan alleen!

Daniëlle ging voor het eerst mee met een Hinkelaar avontuur. Ze wilde al heel graag een keer naar Griekenland maar kon het reizen met een rolstoel en het vliegtuig alleen niet voor elkaar krijgen. Ook leek Griekenland vanaf een afstand niet heel toegankelijk, maar met de Hinkelaar durfde ze het avontuur wel aan.

Daniëlle schrijft: ‘Toen ik deze reis naar Pieria, Griekenland voorbij zag komen was ik dan ook gelijk heel erg enthousiast en heb ik geen seconde getwijfeld of ik me zou inschrijven. In oktober 2023 werd mijn droom werkelijkheid. Ik zal niet ontkennen dat ik het best wel spannend vond, omdat ik op deze leeftijd nog nooit in een vliegtuig had gezeten en ik had de reisgroep van tevoren niet ontmoet.’

Vertrouwd

‘De spanning viel gelukkig al vrij snel van mijn schouders, want toen ik mijn reisgenoten ontmoette voelde het gelijk vertrouwd, alsof je met vrienden op vakantie gaat. Het vliegen viel me achteraf 100% mee, maar dat lange wachten daarentegen was minder fijn, maar hoort erbij.’

Veelzijdigheid

‘Wat hebben we veel leuke, gave en leerzame dingen gedaan met zijn allen. We zijn naar het strand geweest waar ik voor het eerst in de zee heb gezwommen, dat was een superleuke ervaring. De buggytocht in de omgeving was heel gaaf om te doen en niet te vergeten de leerzame dag met het museum wat in het teken stond van het graf van Alexander de Grote, dit vond ik interessanter dan ik van tevoren had gedacht.’

Genieten

‘Het weer in Griekenland was zeer aangenaam en het eten was zo lekker dat ik mijn vingers er bijna bij af wou likken. De Hinkelaar heeft me laten zien dat er veel meer mogelijk is dan je denkt en dat je samen veel verder komt dan alleen. De groep met reisgenoten is goed op elkaar afgestemd, waardoor ik veel contacten heb overgehouden aan de reis, dat is voor mij ook heel belangrijk.’

‘Ik zou iedereen zo’n fantastische reis gunnen als die ik heb gehad. Dus mocht je mee willen aarzel niet en doe het gewoon! Als laatste wil ik de organisatoren, vrijwilligers en deelnemers uit de grond van mijn hart bedanken zonder hun was deze fantastische vakantie er nooit geweest en was het niet zo’n groot succes geworden.’Ik zou iedereen zo’n fantastische reis gunnen als die ik heb gehad. Dus mocht je mee willen aarzel niet en doe het gewoon!’

– Daniëlle