Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Van vrijdag 8 t/m maandag 11 april 2022 zijn wij in de buurt van Beilen (Drenthe) te vinden! Bij Beilen bevindt zich namelijk het Nationaal Park Dwingelderveld. Het lijkt ons geweldig om een weekend te voet de Drentse natuur te ontdekken en prachtige wandelingen te maken door de bossen, over de heide en langs bosvennetjes. Tussendoor nemen we op mooie plekjes pauze om te genieten van een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch en natuurlijk het prachtige uitzicht. De lente dient zich aan begin april. Hét moment om er in de natuur op uit te trekken om het eerste groen aan de bomen te spotten! Daarnaast maken we een mooie rit met een huifkar en ontdekken we op die manier weer andere plekken dan te voet.

We verblijven in de volledig aangepaste 16-persoons accommodatie de Koekoeksklok (www.dekoekoeksklok.nl). Een mooie, verbouwde boerderij tussen de weilanden waar het heerlijk wakker worden is.

De prijs voor dit lange weekend bedraagt €450,-

Houd jij van de natuur en lijkt het jou gaaf om dit avontuur aan te gaan?  Schrijf je dan vanaf nu online in!

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email