Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Een lang weekend uitwaaien, maar niet naar één van de waddeneilanden? Inderdaad, we gaan naar Zeeland van 27 t/m 30 oktober 2022. Onze accommodatie bevindt zich op Schouwen-Duiveland in het dorpje Ouwerkerk. Hier ligt Het Hooge Huis, een prachtige en volledig aangepaste accommodatie waar we met een groep van ongeveer 16 personen naartoe zullen gaan.

Zeeland heeft mooie natuur en voor de innerlijke mens zijn er natuurlijk ook de Zeeuwse Bolussen en verse vis.  Er zijn genoeg leuke dorpjes te bezoeken zoals Zierikzee en Burgh-Haamstede en ook de grotere plaatsen als Middelburg en Goes zijn uiteraard erg leuk om naartoe te gaan. Naast onze eigen invulling van dit weekend gaan we een mooie tocht maken langs de kust en door gezellige dorpjes met 2CV’s, oftewel eendjes! Lekker een middagje touren, picknickmand mee en vanuit de 2CV de omgeving verkennen.

De prijs voor deze reis bedraagt €525,-

Trekt Zeeland jou en vind je het leuk om van de omgeving hier te genieten? Schrijf je dan vanaf nu online in.

Foto van de 2CV’s is gemaakt door: Anneke Fotografie

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email