Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Van 9 t/m 16 juli 2022 gaan we naar “la douce France”. Een heerlijk land om vakantie te vieren en dat doen we deze keer op, jawel, de camping. We verblijven in twee aangepaste safaritenten met uitzicht op het kasteel van La Roche Chevreux en gaan een week lang kamperen. Op de camping in Frankrijk haal je ’s ochtends natuurlijk vers gebakken baguettes, speel je een spelletje jeu de boules, neem je een duik in la piscine en geniet je gedurende de dag van le soleil. En verder is er uiteraard genoeg anders leuks te doen en te verzinnen.

De camping ligt in een groot natuurgebied, genaamd Parc Naturel Régional de la Brenne en in de omgeving is er genoeg te zien. Historische dorpjes, typische Franse markten, etc. In deze regio van Frankrijk is het in de zomermaanden gemiddeld 25 graden. Extra fijn dat het zwembad dan toegankelijk is met een tillift. De safaritenten zijn vrij basic, maar, dat hoort natuurlijk bij kamperen! Er zijn gelukkig wel allerlei hulpmiddelen aanwezig.

De prijs voor deze week bedraagt € 1055,-

Houd jij van kamperen en ben je dol op Frankrijk? Schrijf je dan vanaf nu online in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email