Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

Inschrijven

Inschrijven als deelnemer

Heb je een lichamelijke beperking of chronische ziekte en lijkt het je leuk om met ons mee te gaan? Schrijf je dan hier in!

Inschrijven als vrijwilliger

Ben je enthousiast geworden en lijkt het je gaaf om mee te gaan, je handen uit de mouwen te steken en o.a. onze deelnemers te helpen met de dagelijkse verzorging? Schrijf je dan in!