Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

Op 30 maart 2018 is de Hinkelaar officieel begonnen met organiseren van avontuurlijke reizen. Dat is nu vijf jaar geleden! Het eerste lustrum moet natuurlijk gevierd worden!

Ben je een keer mee geweest op een Hinkelaar reis?  Dan willen we dit graag samen met jou vieren op 13 mei van 11 tot 5 uur.

Dat doen we door een uitdagende, interactieve en grensverleggende Scavenger hunt! En tussendoor is er genoeg lekkers met een lunch en borrel.

Maar wat is een scavenger hunt?

Je voert rare opdrachten uit en stuurt een foto naar de centrale post. Als je de meeste punten bij elkaar weet te hengelen met je groepje, dan worden jullie gekroond tot de opperhinkelaarhunters!

Met de Hinkelaar, is niets is raar! We ontmoeten je graag 13 mei in Epe!

Aanmelden voor het jubileum kan via de e-mail die je gekregen hebt. Doe dit voor 13 april. Ben je wel mee geweest met één van onze reizen, maar heb je geen mail gekregen? Stuur dan een mail naar