Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

Dromen worden werkelijkheid!

Liann ging dit jaar voor het eerst mee naar het lange weekend op Texel. Daar werd haar lang gekoesterde droom werkelijk, mee rijden in een Landrover over het strand! Dit werd mogelijk gemaakt door Surf Center Paal 9. Deze dag hebben we ook een Sup mogen lenen, gratis! We zijn enorm blij met dit soort spontane sponsors! Bekijk hier onze Facebook post om nog meer foto’s van die dag te bekijken.

Liann schrijft; ‘Mijn wens zou eindelijk werkelijkheid worden: In een bakbeest over het strand rijden! Het is een wens die niet altijd aanwezig was, want ja, wie zou er zo’n bakbeest hebben en op de weg ermee een rit maken tja toch niet heel spannend. Maar DIT!? Dit was gewoon SUPER! De rit zelf was best hobbelig en langzaam, want René moest natuurlijk niet bowlen met strandgangers. Ik vond het alsnog geweldig en ik voelde mij zo ontzettend stoer!’