Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Noorwegen, het land van o.a. de fjorden en de middernachtzon en een zeer uiteenlopend landschap. Een land om zeker eens te bezoeken! Van 6 t/m 15 augustus gaan we met de Handicamper op avontuur in dit prachtige land. Vanuit de Eemshaven gaan we met de veerboot naar Kristiansand waardoor we op dag twee al in een erg mooi deel van Noorwegen zullen zijn. We zullen daar een rondreis gaan maken en slapen iedere nacht op een andere plek. De route van de reis bepalen we met elkaar en zo hopen we samen de mooiste plekken te ontdekken. Onderweg genieten we van adembenemende uitzichten en misschien zien we wel elanden op de weg. Er valt genoeg te zien en te ervaren in dit prachtige land. Op de één na laatste dag nemen we de veerboot terug naar de Eemshaven en eindigt onze reis daar.

We maken deze reis met een wat kleinere groep en zijn veel onderweg. Het is dan ook fijn als je het gezellig vindt om met een kleinere groep op pad te gaan en je je makkelijk kunt aanpassen.

De prijs voor deze reis bedraagt € 2500,-

Houd jij van rondreizen, lijkt Noorwegen je prachtig en ben je flexibel ingesteld? Schrijf je dan vanaf nu online in.

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email