Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Voor 2021 hadden we hele wisselende activiteitenpakketten bedacht. Van een festival op Terschelling, tot wandelen op de Veluwe en tot parapenten in Frankrijk. Helaas konden ook dit jaar niet alle reizen doorgang vinden i.v.m. de Corona-maatregelen. Onwijs jammer!

Gelukkig daalt momenteel het aantal besmettingen en komen er steeds meer versoepelingen aan. We hebben dus goede hoop dat Ameland, de Auvergne en de Veluwe dit jaar wel door kunnen gaan. We kijken er namelijk enorm naar uit om samen met jullie, als deelnemers en vrijwilligers, weer mooie avonturen te gaan beleven!! Voor nu nog even geduld… en hopelijk tot ziens later dit jaar.