Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

De nieuwe reizen van 2022 staan inmiddels online! Hieronder zie je een kort overzicht van de aankomende activiteiten.

Inhoud

 • Drenthe
 • Frankrijk
 • Noorwegen
 • Zeeland
 • Inschrijfprocedure

Drenthe (08/04/2022 – 11/04/2022)

Van vrijdag 8 t/m maandag 11 april 2022 zijn wij in de buurt van Beilen (Drenthe) te vinden! Bij Beilen bevindt zich namelijk het Nationaal Park Dwingelderveld. Het lijkt ons geweldig om een weekend te voet de Drentse natuur te ontdekken en prachtige wandelingen te maken door de bossen, over de heide en langs bosvennetjes. Tussendoor nemen we op mooie plekjes pauze om te genieten van een lekker bakje koffie, een heerlijke lunch en natuurlijk het prachtige uitzicht. De lente dient zich aan begin april. Hét moment om er in de natuur op uit te trekken om het eerste groen aan de bomen te spotten! Daarnaast maken we een mooie rit met een huifkar en ontdekken we op die manier weer andere plekken dan te voet.

Meer informatie

Frankrijk (09/07/2022 – 16/07/2022)

Van 9 t/m 16 juli 2022 gaan we naar “la douce France”. Een heerlijk land om vakantie te vieren en dat doen we deze keer op, jawel, de camping. We verblijven in twee aangepaste safaritenten met uitzicht op het kasteel van La Roche Chevreux en gaan een week lang kamperen. Op de camping in Frankrijk haal je ’s ochtends natuurlijk vers gebakken baguettes, speel je een spelletje jeu de boules, neem je een duik in la piscine en geniet je gedurende de dag van le soleil. En verder is er uiteraard genoeg anders leuks te doen en te verzinnen.

Meer informatie

Noorwegen (06/08/2022 – 15/08/2022)

Noorwegen, het land van o.a. de fjorden en de middernachtzon en een zeer uiteenlopend landschap. Een land om zeker eens te bezoeken! Van 6 t/m 15 augustus gaan we met de Handicamper op avontuur in dit prachtige land. We zullen een rondreis gaan maken en slapen iedere nacht op een andere plek. De route van de reis bepalen we met elkaar en zo hopen we samen de mooiste plekken te ontdekken. Onderweg genieten van adembenemende uitzichten en misschien wel elanden op de weg. Er valt genoeg te zien en te ervaren in dit prachtige land.

Meer informatie

Zeeland (27/10/2022 – 30/10/2022)

Een lang weekend uitwaaien, maar niet naar één van de waddeneilanden? Inderdaad, we gaan naar Zeeland van 27 t/m 30 oktober 2022. Onze accommodatie bevindt zich op Schouwen-Duiveland in het dorpje Ouwerkerk. Hier ligt Het Hooge Huis, een prachtige en volledig aangepaste accommodatie waar we met een groep van ongeveer 16 personen naartoe zullen gaan.

Zeeland heeft mooie natuur en voor de innerlijke mens zijn er natuurlijk ook de Zeeuwse Bolussen en verse vis.  Er zijn genoeg leuke dorpjes te bezoeken zoals Zierikzee en Burgh-Haamstede en ook de grotere plaatsen als Middelburg en Goes zijn uiteraard erg leuk om naartoe te gaan. Naast onze eigen invulling van dit weekend gaan we een mooie tocht maken langs de kust en door gezellige dorpjes met CV’s, oftewel eendjes! Lekker een middagje touren, picknickmand mee en vanuit de CV de omgeving verkennen.

Meer informatie

Foto’s

Alvast een kleine sneak peak van alle activiteiten. Voor foto’s per activiteit, zie elke individuele pagina per activiteit.

Inschrijfprocedure

 1. Ga naar de inschrijfpagina
  a) Pagina met activiteiten
  b) Inschrijfpagina
 2. Vul je gegevens in
 3. Selecteer activiteit
 4. Vul het inschrijfformulier in
  a) Deze is te downloaden op de inschrijfpagina
 5. Verstuur de inschrijving