Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous slide
Next slide

De nieuwe reizen van 2023 staan inmiddels online! Bedankt voor jullie geduld!

Hieronder zie je een kort overzicht met de aankomende activiteiten.

Inhoud

Zeeland

| Vrijdag 19 t/m maandag 22 mei 2023 |

Zeeland is zee, strand en leuke plaatsjes. Voor De Hinkelaar betekent dat enkele dagen gezelligheid, uitwaaien, lekker eten en natuurlijk grensverleggende activiteiten. Zo gaan wij ons bij de juiste weersomstandigheden wagen aan het soaren, een vorm van Paragliding met behulp van wind en hoge duinen. Ook gaan we een mooie tocht maken langs de kust met 2CV’s, oftewel eendjes! Daarnaast is er ruimte voor een eigen invulling van de tijd, zoals het wandelen door de mooie natuur en het bezoeken van gezellige plaatsjes.

Auvergne, Frankrijk

| Zaterdag 3 t/m zaterdag 10 juni 2023 |

De Auvergne, een plek waar we eerder geweest zijn. Een heerlijke villa boven op de berg met, vanuit het zwembad, een prachtig uitzicht over de Auvergne en op de Puy de Dome in de verte.

Deze berg vraagt erom om door ons bezocht te worden en om er met een parapente vanaf te springen. Dat gaan we dan ook doen! Vanuit het gehucht “La Brousse” midden in het grootste natuurpark in de regio, zijn er ook genoeg andere activiteiten te ondernemen. Van het ervaren van de typisch Franse markten tot een bezoekje aan de thermische bronnen in Vichy. Uiteraard is er daarnaast nog genoeg anders leuks te doen en te verzinnen.

Weekend Texel

| Vrijdag 7 juli t/m maandag 10 juli 2023 |

Texel, het grootste waddeneiland en slechts 20 minuten varen vanaf Den Helder. Voor De Hinkelaar is dit mooie stukje Nederland voor dit lange weekend the place to be. Wat dacht je van de mogelijkheid om met een sportvliegtuig een rondvlucht van 15 minuten boven Texel te maken. Maar wie wil kan in plaats daarvan kiezen om een Tandem Skydive (duo-parachutesprong) te maken. En weet: niets moet natuurlijk, alles mag! Daarnaast willen we natuurlijk een dag lekker op het strand doorbrengen, met gebruik van strandrolstoelen, zwemmen in de zee, Suppen en nog veel meer.

Midweek Texel

| Maandag 10 juli t/m vrijdag 14 juli 2023 |

Texel, het grootste waddeneiland. Voor De Hinkelaar is dit mooie stukje Nederland a perfect place to be. Er is voor ons een mogelijkheid om met een sportvliegtuig een rondvlucht van 30 minuten boven Texel en een stukje Waddenzee te maken. Maar in plaats daarvan kan jij er ook voor kiezen om een Tandem Skydive (duo-parachutesprong) te maken.

Gedurende deze midweek gaan we ook met een boot de Waddenzee op om zeehonden te bekijken. Daarnaast biedt deze vakantiereis naar Texel nog meer dan genoeg ruimte om spontaan op pad te gaan voor een wandeling op het strand of in het bos, dan wel een van de leuke dorpjes te bezoeken en een terrasje te pakken.

Pieria, Griekenland

| Donderdag 12 oktober t/m donderdag 19 oktober 2023 |

Ja, je leest het goed, Griekenland! Ook De Hinkelaar verlegt haar grenzen. Na een vlucht van zo’n 3 uur arriveren we op Griekse bodem. We verblijven in het pittoreske gebied Pieria en is omringd door wijngaarden en olijfplantages. Met op de achtergrond de Olympus, die groots en trots tot hoog aan de hemel rijkt. Het is een plaats om helemaal tot rust te komen, Villa Sevasti heeft namelijk op korte afstand een toegankelijk privéstrand aan de azuurblauwe zee. Maar er is ook genoeg actiefs te doen, bijvoorbeeld in de prachtige natuur of naar allerlei bezienswaardigheden om de indrukwekkende Griekse oudheid ontdekken.

Na een organisatieverandering heeft het kernteam in korte tijd met enorme energie en inzet vijf grensverleggende reizen georganiseerd voor 2023. Waar word jij enthousiast van?

De inschrijvingsprocedure gaat het als volgt:

  • Na de publicatie van de reizen kan er gelijk ingeschreven worden. De inschrijving kan rechtstreeks via onze website. Alle inschrijvingen vóór       5 maart 2023 worden als gelijktijdig binnengekomen beschouwd.

  • Wil je graag meerdere reizen mee, meld je dan voor elke reis afzonderlijk aan. Wil je graag één of meer reizen mee maar heb je geen voorkeur voor bijvoorbeeld het Texel weekend of de Texel midweek, vul dit dan in op het inschrijfformulier bij ‘Wil je nog wat kwijt’ (G). Ook als je een tweede keuze hebt, laat het ons dan op deze manier weten. Dit helpt ons om de reizen zo goed mogelijk in te delen en maakt de kans groter dat je mee kunt.

  • Wij zullen na 5 maart gaan kijken hoe we de plekjes het beste kunnen verdelen en hoe we tot een goede groepssamenstelling komen. Daarna berichten we jullie zo snel mogelijk.

Inschrijven voor een reis

 1. Ga naar de inschrijfpagina >
  a) Pagina met activiteiten
  b) Inschrijfpagina
 2. Vul je gegevens in
 3. Selecteer activiteit
 4. Vul het inschrijfformulier in
  a) Deze is te downloaden op de inschrijfpagina
 5. Verstuur de inschrijving

 1.  

 1.  

 1.  

 1.