Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Van vrijdag 1 t/m maandag 4 oktober zijn wij te vinden op de Veluwe! We hebben dan een volledig aangepast 14-persoonshuis op het Bio Vakantieoord gehuurd. Het huis staat aan de rand van prachtige natuurgebieden. Een van die natuurgebieden is Nationaal Park de Hoge Veluwe. Hier hebben ze allerlei soorten aangepaste fietsen te huur, voor iedereen is er wel een geschikte fiets. Een van de activiteiten is dan ook een fietstocht door dit prachtige Nationale Park met alle herfstkleuren. Misschien spotten we wel herten! Daarnaast gaan we ook een spannende en gave buggytocht doen over een route over de Veluwe met zowel onverharde als verharde wegen.

Het vakantiepark waar we verblijven is helemaal ingericht op mensen met een beperking. Zo kunnen we het toegankelijke zwembad reserveren voor onze groep om lekker te zwemmen en is er een bioscoopzaal te reserveren. Ook is er een manege op het terrein die leuke activiteiten aanbieden. Kortom, genoeg te doen!

De prijs voor dit weekend bedraagt €475,-

Is dit jouw ‘cup of tea’? Schrijf je dan vanaf 28 december 2020 12:00 uur in!

Inschrijven

Deel deze activiteit op sociale media!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email