Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Paul en Hinke zijn nu de drijvende krachten achter de Hinkelaar. Samen reizen organiseren was niet meer haalbaar en bedachten ze een een ander concept, het kernteam. Dit bestaat uit mensen die de Hinkelaar goed kennen en een organisatorische taak op zich willen nemen. Na wat rond bellen bleek dit ook zo te zijn! Een mooie club (zie foto) mensen kwam begin 2023 bij elkaar om te brainstormen over hoe het bestuur ondersteund kon worden en de kernwaarden van de Hinkelaar blijven bestaan.

Op dit moment is het Kernteam Hinkelaar samen met Paul en Hinke druk bezig om de reizen voor dit jaar (2023) nog concreet te maken. We hopen voor het eind van februari de vakanties te kunnen bekent maken. En willen jullie alvast heel erg bedanken voor het geduld!

We kondigen de reizen via de website en onze Facebook en Instagram pagina aan, dus houdt deze pagina’s goed in de gaten.

Kernteam Hinkelaar met (van links naar rechts) Nynke, Joost, Geert Jan, Evelien, Celine, Niek, Leo, Carolien, Merian, Paul, Maaike, Nico en Hinke. Veerle, Marjan en Esmée ontbreken op de foto.
Kernteam Hinkelaar met (van links naar rechts) Nynke, Joost, Geert Jan, Evelien, Celine, Niek, Leo, Carolien, Merian, Paul, Maaike, Nico en Hinke. Veerle, Marjan en Esmée ontbreken op de foto.