Bekijk de aankomende activiteiten!
Elk jaar stellen we een afwisselend en grensverleggend programma samen. We verzorgen verschillende activiteitenpakketten op mooie, aangepaste locaties, zowel in Nederland als over de grens. Lijkt het je leuk om je eigen grenzen te verleggen, om samen met anderen activiteiten te ondernemen en ga je graag op ontdekking in een nieuwe omgeving? Bekijk dan eens onze activiteiten!
Activiteiten
Word vrijwilliger!
Sta je graag voor iemand klaar en vind je het geen probleem om handen uit de mouwen te steken? Vrijwilligers zorgen voor een onvergetelijke tijd voor de deelnemers door hulp te bieden waar nodig. Dit zowel tijdens de dagelijkse verzorging, bij de grensverleggende activiteiten en het huishouden gedurende de reis.
Lees meer
Word donateur
Onze programma's zijn voor mensen met een beperking niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook financieel. Het reguliere aanbod is echter nooit passend voor de deelnemers van De Hinkelaar.
Doneer
Previous
Next

Voor onze reis naar Frankrijk van 9 t/m 16 juli zijn we nog dringend op zoek naar een vrijwilliger.

  • Ben jij enthousiast, behulpzaam en sociaal?
  • Vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen?
  • Steek je graag je handen uit de mouwen en vind je het geen probleem om onze deelnemers te helpen met de persoonlijke verzorging?
  • Ben je bij voorkeur een vrouw (gezien de groepssamenstelling).
  • En heb je zin in een weekje vakantie vieren in Frankrijk?

Dan vind je het vast ontzettend leuk om met ons mee te gaan naar Frankrijk!

Wil je meer weten over het zijn van vrijwilliger bij de Hinkelaar of wil je meer weten over de reis naar Frankrijk? Lees dan vooral even verder hier op de website. Bij interesse kun je contact met ons opnemen of je kan je direct aanmelden via de website.

Au revoir!